Стаи

Хотел «Палас» разполага с 143 стаи, от които 11 апартамента, по дизайн на една от най-известните  български фирми за дизайн и архитектура са семпли и приветливи.

Стъклена стена от към терасата и небесно синият прозрачен парапет не прикрива никаква част от чудесния изглед към силуета на морския залив, включително добре известните забележителности на Несебър , Свети Влас и яхтеното пристанище.

Всички стаи са с морски изглед и са проектирани да Ви обгърнат с уют,  мини бар с избор на безалкохолни и алкохолни напитки, бира и вода, LCD  телевизори с избор от кабелни канали, за да отговорят на британски, руски и български гости.
 Персонална климатична система Ви позволява да изберете любимата Ви стайна температура, a уединена тераса да се насладите на изглед към морето,  пълна луна или горящ изгрев.
Wi-Fi връзка не само в стаите, но във всички общи части, Ви позволява да бъдете винаги в крак с ежедневието си, да споделяте с помени или следите бизнеса си.

 
Хотел «Палас»

- Един от малкото хотели в известния курорт Слънчев бряг разположен точно на крайбрежната алея
- Няколко минути от курортния център и улицата на цветя
- Със спирка на известното курортно влакче, които ще ви отведе до стария град на Несебър
- Ефектен панорамен изглед към Св.Влас - Слънчев бряг - Несебър Бей
- В близост до безплатния транспорт към двата аквапарка, на минути от най-голямото казино в комплекса и 5 звездният Хелънс СПА център, мини голф и волейбол игрища, детски площадки и много повече
- На една стъпка от плажа

Медия